Qui som Solaigua?

A Solaigua som fontaners i calefactors autoritzats des de 1964. Ens dediquem al càlcul, el disseny i muntatge d’instal·lacions per a la fontaneria, calefacció per radiadors, sòl radiant o conductes, la climatització de piscines i el muntatge de sistemes automatitzats de reg.

Comptem amb àmplia experiència en tot tipus de construccions, cases unifamiliars, edificis comunitaris, locals comercials, piscines privades o públiques …

A Solaigua estem especialitzats en instal·lacions d’Energia Solar Tèrmica a baixa temperatura, aplicades a la producció d’aigua calenta sanitària domèstica i industrial, a la calefacció per sòl radiant i a sistemes de recolzament en calefaccions centrals per radiadors o en la climatització de piscines per a l’estalvi.

La nostra experiència fa que siguem capaços d’oferir-li solucions adaptades a cadascun dels seus projectes de construcció, adequant les instal·lacions a les seues necessitats, és a dir, no ens limitem als estàndards d’instal·lació, ens adaptem a vostè.

Els oferim un servei personalitzat per a cadascuna de les seues instal·lacions, buscant el màxim rendiment de la instal·lació i eficiència, sempre buscant el menor cost per a vostè, en realitzar la instal·lació i pensant en els futurs costos del seu funcionament.

Contacte amb nosaltres i concertarem una cita per visitar-lo. Li confeccionarem un pressupost ajustat sense cost i sense cap compromís. A Solaigua sabem d’instal·lacions i estem segurs de donar-li solucions. La nostra llarga experiència li garanteix el bon resultat.